Başkan’dan açıklamalar peşi sıra geldi

KONUŞMASINA ŞÖYLE DEVAM ETTİ

Ne yazık ki, biz dışarda dışarda ile önemli bir mücadele verirken çevremiz sarılmaya çalışılırken içimizde de bize en üst makamlara gelmiş kişiler tarafından yanlış yapanların olduğunu burada ifade edeceğim. Ve tabi bu yeni bir şey değil. Bu ilk insanla başlayan bir süreç ilk insandan H’abil’le Kabil arasındaki o süreç hale devam ediyor, k’ıyamete kadar da devam edecek. Maalesef içimizde belli noktalara gelenlerin yaptığı çalışmalar yenilir yutulur cinsten değil.

Bu davanın adamını söyleyenler, bütün seçim kampanyası döneminde neredelerdi ya? Efendim ben o uygulamaları beğenmedim. Sen beğenmeyebilirsin Burada bir yönetim vardır Bu yönetim çalışmalarını yapar, kararını verir, bu karar da hep birlikte saygı duymamız gerekir Bu bir teşkilatın ahlakıdır dedi

Bilmelisiniz ki, bu teşkilat sadece Başkent Ankara’da kabuğuna çekilmiş bir teşkilat kesinlikle değildir. Hangi il, hangi ilçede neler olduğunu biliyoruz. Gün ola harman ola. Zamanı geldiğinde bizler bu teşkilatın geleceği içerisinde hesabı sormasını biliriz. dedi